Donează și tu

Vrei să ajuți, dar nu poți dona timp? Avem și alternative.

Poți face o donație directă către:
Fundația de caritate Izvorul Alb(10616033)
IBAN: RO70 RNCB 0196 1607 5825 0001
Adresa: Satul Izvorul Alb, nr. 114, oras Bicaz, județul Neamț, România

Poți redirecționa impozitul pe profit/venit către Fundația Izvorul Alb
Cu doar 20% poți crea un viitor mai bun! Redirecționarea impozitului pe profit/venit către proiecte sociale este o procedură extrem de simplă, iar suma donată este dedusă din impozitul datorat oricum statului, nu alocată special de companie.
Deși nevoia este atât de mare, un număr foarte mic de companii aleg această formă de sprijin a ONG-urilor. Datele oficiale ale Autorității Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) arata ca doar una din trei companii care au realizat profit (până la finalul anului 2016) a ales să redirecționeze 20% din impozitul pe profit/venit către proiecte sociale.
Pentru organizațiile care beneficiază de donația ta, aceste sume fac o enormă diferență. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a face în continuare ceea ce știm cel mai bine – să construim comunități puternice.
Care sunt pașii?
Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 0.5% din cifra de afaceri, completați contractul de sponsorizare (fundatia izvorul alb-contract-cadru-sponsorizare-2019) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și trimiteți-l în format word la adresa:

Pentru că schimbarea începe cu 3.5% oameni ca tine,
în cel mai ușor mod posibil: descarcă și completează formularul 3.5%: 230_opanaf_50_2019_fundatia izvorul alb.
Fă binele să crească și povestește familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 3.5% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală, tinerii care vor să-și urmeze talentul sau vârstnici singuri.

Strânge formularele de 3.5% completate și depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții sau trimite-ni-l nouă și o facem noi pentru tine.

Dacă nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău, lasă-ne să îți povestim: fiecare formular înseamnă în medie 73 de lei, bani care ajung la oameni care chiar au nevoie de ei.contact@izvorulalb.org. Noi vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată. Plata se poate efectua prin transfer bancar sau online.

Oricând vrei vrea să ajuți în felul tău, dă-ne un semn. E întotdeauna un rol pentru tine în povestea noastră.