Devino Voluntar

Devino voluntar și ajută-ne să strângem fonduri

Cu un efort minim poți face mult bine, chiar dacă ești la prima experiență de fundraiser voluntar. Uite câteva idei numai bune de pus în practică:

• Donează-ți onomastica sau ziua de naștere. Invită-ți prietenii care vor să îți ofere un cadou de ziua ta sau de ziua numelui să facă în schimb o donație pentru cauza ta.
• Yard Sale – Organizează în cartierul tău un târg în care să vinzi diverse delicatese făcute de tine sau obiecte decorative. Anunță-ți toate cunoștințele și prietenii și convinge-i că gestul lor va conta.
• Seară de degustare – Invită-ți prietenii apropiați și familia extinsă la o cină, prânz sau degustare de vinuri. Surprinde-i cu preparate deosebite sau cu vinuri de colecție, iar la final roagă-i să contribuie la cauza ta.
• Târg de Crăciun – Propune-le câtorva colegi de serviciu să organizați împreună un târg caritabil cu produse propii, homemade și handmade. Organizați 3-4 standuri cu diverse produse (prăjiturele de sezon, felicitări manuale, cutii de cadouri decorate ori alte obiecte de sezon). Alege ziua potrivită și invită toți colegii să contribuie la cauza ta, cumpărând un produs special pregătit de echipa ta.

•Pentru informații suplimentare despre voluntariatul de fundraising, trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact și câteva cuvinte prin care să ne comunici intenția ta de voluntariat la adresa de e-mail: pascaudan@gmail.com. Te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a ne cunoaște.

Fundația de caritate Izvorul Alb (10616033)
IBAN: RO70 RNCB 0196 1607 5825 0001
Adresa: Satul Izvorul Alb, nr. 114, oras Bicaz, județul Neamț, România
Tel: +40 31 431 9580
Email: contact@izvorulALB.org