Contact și Despre Noi

VIZIUNE: Redescoperirea infinitului potențial românesc. Credem în potențialul românilor de a se dezvolta și a avea o viață mai bună.

MISIUNE:  Identificăm potențialul fiecărui om și îl ajutăm să se dezvolte. Inspirăm transformare. Gândim global. Acționăm local.

VALORI: Respect. Compasiune. Toleranță.

Dorim sa construim comunități puternice în care oamenii vulnerabili reușesc să iasă din situația lor.

În comunități vulnerabile de pe întreg teritoriul României cu precădere în satul Izvorul Alb din județul Neamț, fundația de caritate Izvorul Alb la oferă suport pentru ca aceștia să poată depășii momentele de crize prin forțele proprii. De 20 de ani acordăm ajutor personalizat copiilor, vârstnicilor, familiilor aflate în situații de criză și sprijinim comunitățile în identificarea de resurse proprii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Pentru ca programele pe care le dezvoltăm să fie sustenabile pe termen lung, Fundația Izvorul Alb are parteneriate puternice în comunitățile în care activează. Astfel, avem pentru proiectele noastre susținerea sectorului de afaceri, a școlilor, bisericilor și a societății civile.

Construim viitorul investind în educație

În cadrul programelor Fundației, accentul este pus pe școlarizare, dezvoltare personală și profesională precum și pe prevenirea abandonului școlar și, de aceea, Fundația colaborează strâns cu școlile, liceele și colegiile din județul Neamț. Încercăm să acoperim nevoile copiilor, lucrând cu toată familia și comunitatea și oferind servicii integrate (abordarea se face complex ținând cont de nevoia de hrană, educație, sănătate, loc de muncă).

Avem nevoie de ajutorul tău.

 

Fundația de caritate Izvorul Alb (10616033)

IBAN: RO70 RNCB 0196 1607 5825 0001

Adresa: Satul Izvorul Alb, nr. 114, oras Bicaz, județul Neamț, România

Tel: +40 31 431 9580

Email: contact@izvorulALB.org

 

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close