Tu ce poți face?

1. Fă o donație directă către:

Fundația de caritate Izvorul Alb (10616033)

IBAN: RO70 RNCB 0196 1607 5825 0001

Adresa: Satul Izvorul Alb, nr. 114, oras Bicaz, județul Neamț, România

2. Achiziționează serviciile noastre.

3. Companiile din România se bucură de o importantă facilitate fiscală

20% pentru un viitor mai bun! Susține Fundația Izvorul ALB!

Redirecționarea impozitului pe profit/venit către proiecte sociale este o procedură extrem de simplă, iar suma donată este dedusă din impozitul datorat oricum statului, nu alocată special de companie.

Cu toate acestea, un număr foarte mic de companii aleg această formă de sprijin a ONG-urilor, deși nevoia e atât de mare. Datele oficiale ale Autorității Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) arata ca doar una din trei companii care au realizat profit (până la finalul anului 2016) a ales să redirecționeze 20% din impozitul pe profit/venit către proiecte sociale.

Pentru organizațiile care beneficiază de donația ta, aceste sume fac o enormă diferență. Avem nevoie de ajutorul tău pentru a face în continuare ceea ce știm cel mai bine – să construim comunități puternice.

Care sunt pașii?

Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit/profit al companiei, în limita a 0.5% din cifra de afaceri
Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare (fundatia izvorul alb-contract-cadru-sponsorizare-2019) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și să îl trimiteți în format word la adresa contact@izvorulalb.org. Noi vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată.
Efectuați plata prin transfer bancar sau online.

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profitul din 2019 către noi.

Ajută-ne sa facem si mai mult bine!

4. Schimbarea începe cu 2% oameni ca tine…

…în cel mai ușor mod posibil: DESCARCĂ și COMPLETEAZĂ Formularul 2% 230_opanaf_50_2019_fundatia izvorul alb.

De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 2% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală, tinerii care vor să-și urmeze talentul sau vârstnici singuri.

Strânge formularele 2% completate și depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții sau trimiteni-l nouă și o facem noi pentru tine.

Nu te costă nimic să completezi un formular 2%, dar nici nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău: fiecare formular înseamnă în medie 73 de lei, bani care ajung la oameni care chiar au nevoie de ei. Mulțumim!

5. Voluntar strângere de fonduri

Vrei să ajuți, dar nu știi cum? Cu un efort minim poți face mult bine, chiar dacă ești la prima experiență de fundraiser voluntar. Ce poți face?

  • Donează-ți onomastica sau ziua de naștere. Invită-ți prietenii care vor să îți ofere un cadou de ziua ta sau de ziua numelui să facă în schimb o donație pentru cauza ta.
  • Yard Sale – Organizează în cartierul tău un târg în care să vinzi diverse delicatese făcute de tine acasă sau obiecte decorative. Anunță-ți toate cunoștințele și prietenii și convinge-i că gestul lor va conta.
  • Seară de degustare – Invită-ți prietenii apropiați și familia extinsă la o cină, prânz sau degustare de vinuri. Surprinde-i cu preparate deosebite sau cu vinuri de colecție, iar la final roagă-i să contribuie la cauza ta.
  • Târg de Crăciun – Propune-le câtorva colegi de serviciu să organizați împreună un târg caritabil cu produse propii, homemade și handmade. Organizați 3-4 standuri cu diverse produse (prăjiturele de sezon, felicitări manuale, cutii de cadouri decorate ori alte obiecte de sezon). Într-o zi potrivită, de exemplu de Sf Nicolae, invită toți colegii să contribuie la cauza ta, cumpărând un produs special pregatit de echipa ta.

6. Cum devin voluntar?

Pentru informații suplimentare despre voluntariat de fundraising, trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact și câteva cuvinte prin care să ne comunici intenția ta de voluntariat la pascaudan@gmail.com. Te vom contacta pentru a ne cunoaște.

 

Fundația de caritate Izvorul Alb (10616033)

IBAN: RO70 RNCB 0196 1607 5825 0001

Adresa: Satul Izvorul Alb, nr. 114, oras Bicaz, județul Neamț, România

Tel: +40 31 431 9580

Email: contact@izvorulALB.org

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close